Ravioli

Různé pomůcky pro přípravu plněných těstovin – ravioli. Vytvořit ravioli můžete (nejne těmito) třemi způsoby: 1) pomocí formy na ravioli, kdy se vyválený plát těsta (ručně nebo ze strojku) položí na formu, do připravených míst se vloží náplň a druhým plátem se vše překryje. Pak již stačí jen přejet válečkem přes formu a jednotlivé ravioli vyklepnout. Výhodou je rychlost přípravy. 2) pomocí raznic (razítek), kdy je třeba každou raviolu vytlačit samostatně (postup je stejný, tj. plát těsta – náplň – plát těsta – vyražení raviol). Výhodou je větší nabídka tvarů a lepší vzhled raviol. 3) pomocí spciálního válečku. Postup je totožný s předchozími, ale těsto může být mnohem širší (na šířku válečku). Výhodou je rychlejší práce.

Raznice na ravioli (čtverec 4×4 cm)
Raznice na ravioli (čtverec 7×7 cm)
Raznice na ravioli (kruh ø 2,4 cm)
Raznice na ravioli (kruh ø 4 cm)
Raznice na ravioli (kruh ø 8 cm)
Raznice na ravioli (trojúhelník 5 cm)
Raznice na ravioli (hvězda)
Raznice na ravioli (slunečnice 7,5 cm)
Raznice na ravioli (srdce 8,5 cm)
Raznice na ravioli (kruh ø 6 cm)
Váleček na ravioli

Váleček na ravioli

Kč 219,–

Forma na ravioli (čtverec 1,6 cm)
Forma na ravioli (čtverec 3 cm)
Forma na ravioli (kruh ø 3,8 cm)
Forma na ravioli (trojúhelník  3,5 cm)
Forma na ravioli (čtverec 3,8 cm)